Obavijesti

News

Komentari 96

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.

Pokretanje videa...

Kopanje pored kuće gdje je nestala mala Danka 01:30

Više pročitajte OVDJE.

VIDEO Dalić o Perišiću: 'Dobit će priliku! Nije u top formi, ali...'

ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić objavio je popis za nadolazeće Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a na njemu je i oporavljenik od ozljede Ivan Perišić (35). "Dobit će prigodu. Nećemo ništa forsirati. Dobitak nam je da se vrati u reprezentaciju. Nije u top formi, ali sve će napraviti da bude dobar. Vidjet ćemo", rekao je Dalić.

Pokretanje videa...

Dalić o Perišiću u reprezentaciji 01:05

VIDEO Pogledajte što je ostalo od helikoptera u kojem je poginuo iranski predsjednik

IRAK - Iranski predsjednik Ebrahim Raisi i njegov ministar vanjskih poslova poginuli su u padu helikoptera. Loši vremenski uvjeti, smanjena vidljivost, problemi s održavanjem letjelice i nabavkom dijelova... Razni stručnjaci za zrakoplovne nesreće smatraju kako je ova kombinacija bila pogubna za iranskog predsjednika Ebrahima Raisija. Iran oplakuje svog predsjednika, a sa svih strana svijeta dolaze izraze sućuti.

Pokretanje videa...

Ostaci na mjestu za koje se vjeruje da prikazuju mjesto pada helikoptera iranskog predsjednika 01:03

VIDEO Degas i Modigliani u Klovićevim dvorima: 'Koncept izložbe jedinstven je u svijetu'

KLOVIĆEVI DVORI, ZAGREB Perjanice zbirke umjetnina koje su stigle iz Mostara su legendarna skulptura "Mala četrnaestogodišnja plesačica" Edgara Degasa, zatim "Ležeći akt" velikog Henrija Matissea iz 1907. godine, kao i veličanstveni Amedeo Modigliani s portretom "Annie Bjarne" iz 1919. Možete ih pogledati sve do 30. lipnja.

Pokretanje videa...

'Od boemstva do vječnosti': Izložba se do 30. lipnja može pogledati u Galeriji Klovićevi dvori 05:37

VIDEO Pogledajte kako je dron našao olupinu helikoptera iranskog predsjednika Raisija

IRAN Iranski predsjednik Ebrahim Raisi poginuo je u padu helikoptera. Spasilačke ekipe su se po mećavi probijali kroz nepristupačan teren i u ranim satima u ponedjeljak uspjeli doći do ostataka letjelice u istočnom Azerbajdžanu. Na Flightradaru vidi se kako je turski dron pronašao olupinu

Pokretanje videa...

Operacija potrage za iranskim predsjednikom 01:29

VIDEO Osijek nakon skoro dvije godine dobio Rijeku u derbiju. Evo kako je osigurao Europu

OSIJEK - Rudeš je u subotu iznenadio Lokomotivu i vratio se nakon zaostatka 3-0. Uzeo je bod u remiju što se pokazalo presudnim u borbi za Europu naredne sezone. Osijek je dan kasnije pobijedio Rijeku u derbiju 2-0 i ide u kvalifikacije za Konferencijsku ligu. Osječani su Riječane dobili nakon 617 dana, a junaci u derbiju bili su Roko Jurišić i Anton Matković.

Pokretanje videa...

Sažetak: NK Osijek vs NK Rijeka 2:0 01:36

VIDEO Evo kako su Trajkovski i Pukštas preokrenuli Goricu

SPLIT - Nogometaši Hajduka preokretom su pobijedili Goricu 2-1 u 35. kolu HNL-a. Splićani su primili gol u 23. minuti, a strijelac je bio dinamovac Gabriel Rukavina čiji je tata nekada igrao za Hajduk. Ipak, domaćin se uspio vratiti i okrenuti rezultat. Prvo je Trajkovski zabio sedam minuta kasnije, a konačnih 2-1 postavio je Rokas Pukštas zabivši od bloka.

Pokretanje videa...

Sažetak: HNK Hajduk Split vs HNK Gorica 2:1 01:36

Goran Vinčić Vinča: 'Ja čim vidim policajca, dajem mu mito'

Gost velikog intervju je komičar Goran Vinčić Vinča. Otkrio nam je kako se ponaša kada ga policija zaustavi, ali i kako glasa na izborima. Pogledajte i u videu na YouTube kanal 24sata
VIDEO

VIDEO Katastrofa u Kini: Velike poplave potopile brojna mjesta. Stižu nove kiše i rast vodostaja

KINA Nakon obilnih kiša dijelove Nanninga pogodile su velike poplave, a očekuje se da će u dijelovima juga Kine vodostaji u ponedjeljak porasti od dva do osam metara. Zbog visoke vode čamcima su spašavali ljude iz domova, a među njima i 95-godišnju ženu koja je nedavno operirala srce.

Pokretanje videa...

Obilne poplave u Kini 00:54

Filip Juričić: 'Ne primjećujem popularnost među ženama'

Poznati glumac Filip Juričić otkrio nam je najbolji savjet svog oca, zašto voli jahanje i koju osobnost dijeli s konjima, te gledaju li sinovi njegove serije i filmove. Pogledajte video i na YouTube kanalu 24sata
VIDEO

Pogledajte kako trajekt 'Oliver' prvi put uplovljava u Velu Luku

KORČULA - Ovaj 27 godina stari trajekt prvi je put trebao isploviti 10. travnja uz svečanosti i sirene s brodica, no sve je naprasno otkazano jer su na njemu uočeni nedostaci. O čemu se radilo, nitko nikad ni riječi nije rekao. U subotu popodne trajekt koji je nazvan prema Oliveru Dragojeviću je isplovio iz Rijeke prema Veloj Luci.

Pokretanje videa...

Ulazak Olivera u Vela Luku 00:35